DIGITAL   TRANSFOR

MATIONS

code.gif

Build a

data-driven 

organisation! 

 
Dé tool om dataprocessen te beheren

Het avontuur van Sequence ging van start in 2009 en door een combinatie van kennis, vaardigheden en ervaring, werd een sterk softwarepakket gekoppeld aan kennis en kunde die nodig is om dit te kunnen integreren in het bank-, pensioen- en verzekeringswezen.  

Een totaaloplossing die een traject van A tot Z kan invullen en begeleiden. Sequence is de afgelopen jaren ook ingezet voor pensioenfondsmigraties, waarbij schoning en data-kwaliteit een belangrijk eis was.  

Sequence is ingezet bij NN, a.s.r., PGGM en AZL. 

dIGITAL

OPERATIONS [ Dig-Ops ]

Dé digitale hulptroepen

Alleen bedrijven die agile, slim en met gedigitaliseerde processen werken kunnen meer klantwaarde leveren. Applicaties, data en technieken als kern van processen om klantwaarde centraal te houden. 

Digital Operations van Vixion bestaat uit specialisten in het ontwerpen en omzetten van processen in digitale processen en ontwikkelen van maatwerk applicaties. 

Niet alleen verbeterde prestaties en efficiëntie, maar ook synergie tussen klanten, leveranciers en partners. Digital Operation opereert in het gedachte goed van co-creatie. Het DigOps team is onder andere ingezet bij ING,  a.s.r. en Allianz.  

ChecQ

DATA CONTROLE

Voor een accurate financiële data-audit  

Samen met experts op het gebied van pensioenen heeft Vixion een unieke tool ontwikkeld.

ChecQ Pension detecteert inconsistenties in de loonstroken van werknemers, pensioenregelingen en geregistreerde gegevens van pensioenfondsen.

Het signaleert wanneer werkgevers te veel of te weinig betalen aan pensioenfondsen of wanneer werknemers mogelijk pensioenaanspraken kan mislopen. ChecQ is onder andere ingezet voor het pensioenfonds VLEP bij AZL.  

OVER

VIXION

ONS VERHAAL

Wij ontwikkelen solide software voor de financiële sector in het centrum van Utrecht. Vixion is opgericht in 2006 en gegroeid tot een omvang van zo'n 30 medewerkers. 

 

 Vixion heeft drie producten en tevens separate Agile teams voor detachering, die elk verantwoordelijk zijn voor een product of klantopdracht.

Teams worden ondersteund door een afzonderlijk Business Support Team en een Operational Support Team. Wij werken middels een platte structuur, waardoor de lijnen kort zijn, evenals de gemiddelde projectduur.  

VISIE

Transformeer werk naar een effectieve en professionele spelervaring. 

MISSIE

Optimalisatie van bedrijven door digitale transformaties.

TECHNOLOGIE

Vixion is een 'Full Stack' bedrijf;  wij ontwerpen, maken en onderhouden software. Van database, back-end, API tot en met front-end, UX-design en Gamification. 

We werken met mainstream moderne talen, technieken en frameworks, maar hebben ook kennis van de legacy- en corporate systemen in huis.

 

Alles bij voorkeur in de Cloud en/of met Azure DevOps, beheerd door OPS-engineers. Low code platformen hebben onze aandacht en onze producten kunnen daar in de regel eenvoudig op aangesloten worden.  

 
 

ONZE

KLANTEN

LINKS
INFO

info@vixion.nl

Tel: +31(0)30-2307840

Nieuwegracht 98 

3512 LX Utrecht

SOCIAL