header gradiants
Home > NL > Marktsegmenten > Farmacie

IT in de farmacie

Binnen de branche zijn grotere veranderingen gaande. Door een algehele toenemende vraag naar farmaceutische middelen, en veranderende eisen van overheden en zorgconsumenten, zijn technologische innovaties essentieel om meer transparantie en kostenbesparing mogelijk te maken.

Het is noodzakelijk voor iedere farmaceutische organisatie om tijdig mee te bewegen door vernieuwde processen en technologie een plaats te geven in veranderplannen. Vixion BV heeft al een aantal organisaties ondersteund in belangrijke veranderslagen, lees hier onze succesverhalen.

Naast transparantie en kostenbesparing, blijft veiligheid van privégegevens een centraal thema. De uitwisseling binnen en tussen organisaties van medische gegevens moet altijd op een veilige manier gebeuren. Wij zijn dan ook gebrand om de nieuwste technieken op het gebied van beveiliging in te zetten bij onze oplossingen, zodat uw organisatie zeker kan zijn van de privacy van uw cliënten. 

E-communicatie

Door innovatieve communicatiemiddelen, zoals portals, kunnen zorgaanbieders, farmaceutische organisaties en patiënten op verschillende manieren informatie met elkaar delen. Wij ondersteunen uw organisatie bij het uitwerken van uw visie en komen altijd met een gepaste oplossing voor uw specifieke situatie.

Procesoptimalisatie

Het is voor bedrijven essentieel om aansluiting te vinden bij de eisen van klanten, en tegelijkertijd resultaten te boeken tegen aanvaardbare kosten. Dit stelt eisen aan de inrichting van uw processen. Technologie speelt een belangrijke rol in het automatiseren van processen, daarom kunnen wij, in samenwerking met u, door middel van IT uw dienstverlening optimaliseren, en verspilling en vertraging voorkomen.  Goede processen resulteren in verkorte doorlooptijden, verhoogde kwaliteit, verbeterde klant- én medewerker tevredenheid en verhoogde productiviteit.

Binnen de oplossing zoeken wij naar een manier waarop standaard IT-oplossingen uw processen kunnen ondersteunen en workflow in kaart kunnen brengen Hierdoor drukken wij de kosten voor uw organisatie. 

Optimalisatie bij Leyden Delta

Binnen de farmaceutische industrie kan Vixion op meerdere vlakken bedrijven bijstaan in het moderniseren en verbeteren van IT en administratieprocessen. Eén van onze projectontwikkelaars, Michal Masiarek, is vanaf het begin betrokken bij de samenwerking met Leyden Delta en vertelt over de projecten die ze samen hebben ontwikkeld.  

“De samenwerking kwam tot stand na een overtuigende pitch van onze kant. Ik denk dat we vooral opvielen door ons doorzettingsvermogen en de wil om net een stapje verder te gaan voor een project.”