header gradiant
Home > NL > Marktsegmenten

Sinds de oprichting van Vixion BV richten wij ons op IT oplossingen bij grote organisaties in diverse sectoren.

U kunt bij ons een gesprek aanvragen en na uitvoerig kennis te hebben gemaakt met uw organisatie, komen wij graag met een passend en individueel antwoord.

Elke branche is uniek en kent zijn eigen uitdagingen. Wat de uitdaging ook is, wij zorgen voor een optimaal resultaat. Bij iedere oplossing staat het ondersteunen van uw dienstverlening centraal, want dit is ook onze prioriteit.

In de afgelopen 12 jaar hebben wij veel ervaring en kennis opgedaan in de onderstaande marktsegmenten. Klik op uw marktsegment voor een overzicht van onze kennis en ervaring, maar ook voor een kennismaking met onze klanten, hun uitdagingen en onze oplossingen. 

SuccesverhalenVerzekeraar:

“Mails worden nu automatisch uitgelezen en in het juiste proces geplaatst zodat verwerking direct kan starten. Ook worden brieven voor KKV ondersteuning automatisch geselecteerd en gemaakt."Zorg instelling:

 "Nu is het proces efficiënter, alles wordt binnen één systeem georganiseerd. Ook hebben we extensies toegevoegd om het systeem veiliger te maken."Farmacie:

 "Wat eerst een proces van drie of vier dagen was kan nu in een halve dag bereikt worden."

IT voor de financiële sector, farmacie en zorg