header gradiant
Home > NL > Het Bedrijf > Partners

Samenwerken

Bij Vixion werken we graag samen met andere organisaties. Hierdoor kunnen we kennis met elkaar delen en samen nog betere oplossingen ontwikkelen. Met sommige organisaties werken we samen voor een specifiek project, en met anderen hebben we een jarenlange werkrelatie. 

Colosseus Vixion

In 2009 zijn Vixion en Colosseus samen gaan werken onder de naam Colosseus Vixion. Samen hebben we uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van conversies, datamigratie, projectmanagement, thematische vraagstukken en ketenintegratie. Consultancy en IT oplossingen worden bijeengevoegd in deze duurzame samenwerking.  

Partners

Bo Besters - directeur Colosseus

 

"Het prettige aan Vixion is de gedrevenheid van haar medewerkers. Zonder uitzondering hebben ze hart voor de zaak. Veel creativiteit en een gezonde dosis humor maakt dat Vixion een erg fijn bedrijf is om mee te werken."

Peter Engels - directeur Dynamo Advies

 

"Onze samenwerking bij Dyvix zou ik omschrijven als betrouwbaar en ondernemend: samen gaan we op zoek naar een oplossing."

Jos Akkerman - directeur ArgusEyes

 

"Vixion is laagdrempelig in de omgang en groot als kennisorganisatie. Samenwerken met Vixion is plezierig, zij kennen een no-nonsense cultuur en zijn gedreven. "

Vixion main office