header gradiant
Home > NL > Het Bedrijf > Filosofie
Vixion heeft zichzelf sinds haar oprichting in 2006 een positie verworven in een wereld waarin (technologische) veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen. Snel voortschrijdende digitalisering in alle facetten van het leven en de maatschappij, zoals mobiele toegang tot gegevens, een continue verschuiving van werkzaamheden van kantoor naar thuis en on-the-road, big data en de alom aanwezige cloud raken zowel ons zakelijke als persoonlijke leven.

Deze nieuwe technologieën geven ons veel praktische en plezierige mogelijkheden: de eerste foto van een pasgeboren baby is binnen seconden ook letterlijk in handen van oma op haar smartphone, de uitslag van een ziekenhuistest kan direct met de huisarts worden gedeeld, een paspoort aanvraag kan in het weekend alvast on line worden geregeld.

Maar het brengt ook nieuwe en onbekende risico’s met zich mee die vooral te maken hebben met diefstal en misbruik van digitale gegevens.

Visie

 

 

De ontwikkelingen in de samenleving zullen steeds meer gekoppeld worden aan de snelle toegang tot, en het gebruik van, de juiste informatie: ”any place, any time but not for anyone”.

Missie

 

Vixion stelt (de gebruikers bij) haar klanten in staat zich efficiënt op essentieel toegevoegde waarde te concentreren door de complexe processen voor alle daartoe benodigde informatie te automatiseren.

Kernwaarden

  • Betrouwbaar. Voor ons geldt: afspraak is afspraak. Alle betrokkenen nemen verantwoordelijkheid voor hun deel in het proces.
  • Service. Wij denken graag mee, en zijn ook bereid om werkzaamheden buiten onze kernactiviteit te regelen als dit de beste oplossing ten goede komt.
  • Pragmatisch in uitvoering. Wij zoeken naar een aanpak die het probleem oplost zonder poespas of aanvullende overhead te creëren.
  • Respect. Het is belangrijk dat alle personen en partijen hun bijdrage in de processen optimaal kunnen geven en daar de ruimte voor krijgen.