header gradiant
Home > NL > Het Bedrijf

In 2006 werd Vixion BV opgericht en binnen twee jaar groeide het bedrijf naar 19 medewerkers. Inmiddels werken we met meer dan 30 collega's samen.

Om deze groei te faciliteren is Vixion BV verhuisd naar een groter pand aan de Nieuwegracht, hartje Utrecht.

Wij onderscheiden ons van andere IT bedrijven door flexibel te reageren op de eisen van de klant.
Elke klant is voor ons uniek en dat zal in onze benadering tot uiting komen. Persoonlijke en directe communicatie is dan ook een startpunt in elke nieuwe, maar ook bestaande relatie.

Succesvol team

Het succes van Vixion wordt in grote mate bepaald door de competentie en kwalificaties van ons personeel. Het team van Vixion streeft naar een efficiënte ontwikkelmethode en goede communicatie met de opdrachtgever om zo een succesvolle en betrouwbare partner te zijn.

 

 Lees meer

Nieuws blog

‘Van een bijbaan naast de studie tot een belangrijke spil in het web van Vixion’

Karen is terug van weggeweest bij Vixion, en in een hele nieuwe rol. In 2011 begon ze bij Vixion met een bijbaan naast haar studie: “dat was vooral recruitment, omdat Vixion hard aan het groeien was”.  Al snel pakte ze meer taken op, zoals de financiën, office management en HR.  “Er werd meer structuur aangebracht, we hebben bijvoorbeeld de beoordelingsprocedure opnieuw vormgegeven en processen werden duidelijker in kaart gebracht.”

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en nu Karen haar master Arbeid & Organisatie Psychologie heeft afgerond, is zij weer aan de slag bij Vixion. “Toentertijd had ik een interne rol, en dat was erg leuk om als starter een bedrijf van binnen uit goed te leren kennen. Nu heb ik meer een externe rol: ik ben het knooppunt tussen de klanten en de ontwikkelaars. Het is prettig voor beide partijen dat er één communicatiepunt is en het overzicht bewaard wordt. Zelf leer ik in deze rol ook weer bij over project management en communicatie. “

Karen is er een jaar tussenuit geweest, maar, zegt ze: “Het is heel fijn om weer terug te zijn bij Vixion, het voelt echt als thuiskomen. En ik vind het goed dat hier geen hoge drempels gelden. Daarmee bedoel ik dat Vixion altijd open staat voor nieuwe ideeën en er wordt meegedacht over hoe we het kunnen uitvoeren. Initiatief nemen wordt enorm gewaardeerd en gestimuleerd!”