header gradiant
Home > NL > Diensten & Producten > Mobiele Applicaties

Mobile solutions

Ongeacht de branche van uw organisatie, mobility is de nieuwste doelstelling! Tegenwoordig moeten organisaties 24/7 online vindbaar zijn. Het is voor een organisatie of bedrijf belangrijk om altijd bereikbaar te zijn en dit vergt zowel online als ook binnen de organisatie flexibiliteit.

Naarmate uw organisatie zich meer in de digitale wereld begeeft, zal de druk toenemen om ook interne processen mobieler te maken. Wij denken graag met uw organisatie mee over deze aanpassingen en de mogelijkheden op het gebied van mobility.

Een strategie

Voor alle grote veranderingen in organisaties is een strategie en stappenplan nodig. Zo ook voor mobility. Belangrijke veranderingen moeten altijd voldoen aan bedrijfsbehoeften en de basis voor de toekomst leggen. Daarom moet u gebruik kunnen maken van de nieuwste technologieën en methodieken op het gebied van IT, marketing en klantgedrag.

Wij kunnen uw organisatie ondersteunen bij  het distilleren, ontwikkelen en realiseren van een mobiele visie of strategie. Wij denken graag met u mee, zoals we onlangs ook hebben gedaan bij één van de grootste banken van Nederland.

Mobility is belangrijk voor iedere organisatie.
procesmatige verbetering

Prioriteit

Het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke apps en schaalbare websites zijn voor veel ondernemingen één van de grootste prioriteiten op mobility-gebied. Apps kunnen bedoeld zijn voor de communicatie  met de klant, maar natuurlijk ook met uw medewerkers. Veel organisaties zijn niet meer gecentreerd op één locatie en medewerkers werken soms kilometers weg van het hoofdkantoor. Door middel van mobility kan uw organisatie de communicatielijnen kort houden met zowel klant als medewerker.

Wij ontwerpen, ontwikkelen en implementeren mobiele apps die voldoen aan de unieke en complexe bedrijfsvereisten van uw organisatie. Zo hebben wij voor een grote Nederlandse bank een app ontwikkeld voor een groot evenement, lees hier meer over.

Onze ontwikkelaars zijn op de hoogte van de allernieuwste technologieën op het gebied van mobility. Door ervaring weten zij wat gebruikers willen van een app, welke functionaliteiten het moet hebben en hoe de vormgeving eruit moet zien. Vixion zorgt ervoor dat u mobility-proof bent voor de toekomst.