header gradiant
Home > NL > Diensten & Producten > Consultancy

Consultancy

Naast het ontwikkelen van IT-oplossingen bieden wij organisaties ook graag onze ervaring en kennis aan via consultancy. IT blijft veranderen en evolueren in hoog tempo, dit biedt aanzienlijke kansen wanneer organisaties hierop in kunnen haken. Wij geloven dat IT kansen biedt om knellende dilemma’s rondom kosten, procesdoorstroom en kwaliteit op te lossen, en geven dan ook graag advies.

Dit advies bestaat voor ons altijd uit een samenspel tussen digitale ontwikkelingen en de bedrijfsbehoefte van uw organisatie. Deze verbinding moet terug komen in een moderne strategie om optimaal gebruik te maken van nieuwe ontwikkelingen.

Onze aanpak komt voort uit bewezen methodiek, ruime ervaring en kennis van de branche en expertise in procesoptimalisatie. Onze oplossingen zijn altijd gericht om uw organisatie slagvaardiger te maken door de inzet van technologie. 

Consultancy. Advies over IT oplossingen

Artikelen

Management heeft teveel last van IT

- Peter Disselkoen, Directeur Vixion BV

ICT en Perfecte Data voor Solvency II

- Emile Smit en Koen van Riemsdijk, Vixion

Conversietool t.b.v. onder andere wijziging AOW- en pensioenleeftijd

- Vixion BV

Uitgelicht: Management en IT

Heeft u ook soms het gevoel dat u vastgeketend zit aan uw IT? Dat het ontwikkelen van nieuwe producten maanden in beslag neemt en het verbeteren van het primaire proces zeer kostbaar is? Grote organisaties in de financiële dienstverlening worden geteisterd met kostbare legacy systemen en overmatig dure IT-projecten.

Het grote probleem is dat organisaties vaak niet weten dat er alternatieven zijn. De ervaring leert hen onterecht dat IT-projecten altijd onnodig lang duren, beheer van IT onbetaalbaar is en automatisering maar zelden tot het gewenste resultaat leidt. Waarschijnlijk kost het u weinig moeite om een voorbeeld te geven van een IT-project dat dramatisch verliep. Dit kan en moet anders volgens Peter Disselkoen, directeur Vixion B.V. 

Lees verder...