header gradiant
Home > NL > Diensten & Producten > Adobe AEM

Adobe Experience Manager

Wat is Adobe Experience Manager en wat kan het voor uw bedrijf betekenen! AEM, het vroegere CQ5, is een uitgebreid CMS platform. Alle aspecten die een marketeer nodig heeft om succesvol te zijn in de digitale wereld zijn hierin vertegenwoordigd. Zodra AEM is geïmplementeerd is de IT afdeling nog maar zelden nodig. De marketeers en ondersteunende diensten kunnen vanaf dat moment heel veel zelf doen, dit scheelt veel tijd en geld. 

Adobe AEM overview

Vixion

Bij Vixion hebben we diepgaande en bewezen kennis van Adobe CQ5 en AEM6.1. Die hebben we in de afgelopen jaren succesvol gebruikt bij de financiële en e‑commerce sector. Wij hebben bij een van onze klanten vanaf CQ5.3 de upgrades naar CQ5.4, CQ5.6 en op dit moment AEM6.0 perfect uitgevoerd. Onze setup is zeer geschikt om Real Time te upscalen en te downscalen, wat het ideaal maakt voor Cloud Solutions. U kunt hierover meer lezen in onze blog.

Vixion

MongoDB

Daarnaast hebben we als eerste bedrijf wereldwijd AEM6.0 volledig geïntegreerd met MongoDB zodat data altijd gewaarborgd blijft en performance een gegeven is. Verder zorgt het gebruik van MongoDB ervoor, dat een betere schaalbaarheid mogelijk is. Ook is al onze interserver communication mutual ssl waardoor hackers geen kans hebben. 

mongoDB

Expertise

Met onze kennis en software is het tevens goed mogelijk om uw bestaande applicaties te integreren met CQ5, dan wel AEM6. Ondanks dat AEM standaard al veel ondersteunt, vereist een oplossing toch nog vaak maatwerk en ook daar kan Vixion u uitstekend mee helpen. Mocht u nog niet werken met Adobe AEM en geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden bel ons op of stuur ons een mail met het verzoek u te bellen.

Adobe AEM logo