header gradiant
Home > NL > Diensten & Producten

We ondersteunen onze klanten met nieuwe applicaties, transformaties en optimalisaties om hun resultaten, bedrijfsvoering en concurrentievermogen te verbeteren.

Onze dienstverlening bestaat uit software ontwikkeling op maat, opzetten en aanpassen van infrastructuur, inzet van bestaande core engines, consultancy en mobile services.

Onze applicaties en services zijn altijd gebaseerd op de nieuwste technologie en methodiek, waardoor optimale efficiency en stabiliteit wordt behaald. Door onze diepe sectorkennis kunnen wij eenvoudig meedenken met onze klanten om zo snel tot een passende innovatie of oplossing te komen.

Uitgelichte service

Herbruikbare Componenten


Om klanten van de meest efficiënte en kost-effectieve oplossingen te voorzien wordt er binnen Vixion hard gewerkt aan het ontwikkelen en bijhouden van
herbruikbare componenten (bijvoorbeeld met de NuGet techniek). Marco de Tiege houdt zich binnen Vixion veel bezig met het onderhouden van deze componenten en vertelt over de voordelen voor beide partijen.

“De herbruikbare componenten moet je zien als bouwstenen: ze zijn onderdeel van een totaaloplossing maar worden regelmatig afzonderlijk getest. Op deze manier kan een eventuele fout snel opgespoord worden. En, mocht een component geoptimaliseerd worden, dan wordt deze update doorgevoerd en beschikbaar gesteld aan alle klanten die gebruik maken van datzelfde component.”

“Om een voorbeeld te geven van zo’n component: het is nu mogelijk om een sms-service toe te voegen aan een software pakket dat ook PDF’s genereerde. Dat betekent voor onze klanten betere en snellere communicatie met hun klanten. Als zij geïnteresseerd zijn in deze functionaliteit kan dat toegevoegd worden aan de totaaloplossing.”